Underbara sommar!

 
Igår och idag har det för ovalighetens skull känts som riktig sommar. Det har varit så mysigt! Idag har jag varit och jobbat. Det gick som vanligtvis bra. Trivs så himla bra där. Efter jobbet och en liten powernap (på några timmar haha) gick jag och Linda till Texas Longhorn och käkade. Linda bjöd mig då jag just nu är värsta fattigfappen hehe. Va skulle jag ta mig till utan mina underbara och generösa vänner? Ni är dom bästa!! Sen så gick jag och Linda skillda vägar och jag gick till folkparken och träffade upp några andra vänner. Det är pompom i parken nu, så vi satt där och chillade till musiken. Det kändes lite tråkigt att behöva gå hem tidigt, men det var roligt så länge det varade :) Nu sitter jag med en kopp té och myser. Ska strax sova så att jag orkar upp imorgon.
 
Hoppas ni alla får en fortsatt bra lördagskväll och att ni får en skön söndag! Kram på er <3

Vilken underbar dag!

Idag har jag haft en jätte trevlig dag. Jag började dagen med att ta en promenad och därefter sola lite solarium. Sedan åkte jag, Mona och Hedi iväg till Kolmårdens djurpark. Det var faktiskt roligare än väntat. Och vi hade jätte tur med vädret. Vi gick omkring och myste, fikade lite och så blev det lite shopping också. Här kommer lite bilder från parken och det jag köpte.
 
Snart ska jag iväg och övningsköra med mamma. Det ska bli jätte rolig! är så taggad hihi.
 
Blev något solbränd i solariumet idag. Det vita är min trosrand. Det gör galet ont kan jag erkänna hehe :P
 
Vi hade en mysig fika uppe i skogen.
 
Och lite kottkrig :P
 
 
Jag tittade på bebisdelfinerna medans Mona och Hedi åkte safari liften.
 
Delfiner är verkligen vackra djur
 
Och här ser ni dagens inköp, ett stort fat. Älskar det! Vi har liknande på hotellet och jag har velat ha dom så länge. Blev jätteglad när jag såg det. Och ännu gladare blev jag när jag upptäckte att personal har 25% rabatt hihi x)
 

Kolmården imorgon

Imorgon blir det att åka till Kolmården och gå i parken med Mona och Hedi. Det kommer nog bli jätte mysigt. Trots att jag inte är jätte pepp på att sitta och åka samma långa väg till jobbet som vanligt på min enda lediga dag hehe :P Det var 2år sedan som jag var där, om man inte räknar den lilla biten jag gick i parken på kick offen. Nu håller vi tummarna för att det inte regnar en massa när vi är där.
 
RSS 2.0