Min helg

Jag tänkte ta och berätta lite kort om min helg som jag lovade innan :)
I fredags så gick jag och Elias ut tillsammans med min vän Jessica och hennes sambo Peter. Egentligen var det meningen att Linda skulle med ut också, men det blev lite knas. Vi gick i alla fall till Svea och festade där. Det var jätte trevligt.
I lördags så var vi och firade min bror på Indra. Det var riktigt mysigt. Har aldrig varit där innan. Det var den närmsta släkten som var där och åt middag. Men tyvärr så kunde jag inte stanna så länge för jag var tvungen att dra iväg till jobbet.


Sitter i skolan

Jag sitter i skolan nu och kollar runt lite på internet. Har rast till tio över 12 så tänkte passa på att använda internet lite nu när jag har tillgång till det. Har precis haft lektion, marknadsföring. Och det var knappt att jag kunde hålla ögonen uppe. Jag var verkligen såååå trött! Tur att det finns en kaffeteria så att jag kunde springa ner och köpa kaffe hehe :P Nae nu ska jag sätta mig och plugga lite innan jag börjar. Bloggar mer när jag kommit hem till mig. Lägger upp bilder från helgen då också. Puss på er<3

Kavaj - Hot or Not??

Vad tycker ni om kavajer? Jag tycker faktiskt att det kan vara riktigt snyggt. Har införskaffat mig en själv nu. Kommer förmodligen att lägga ut bilder på den senare i veckan. Vad tycker ni om kavajer?
Hot or Not??
RSS 2.0