Blir tokig snart!

 Jag håller just nu på att bli tokig. Det står kartonger överallt och så fort man rör på sig så rasar något. Så fy f*n rent ut sagt så skönt det känns att få nycklarna i handen om exakt 13 timmar Jag vill bara få flytten gjord så snabbt som möjligt och sedan kunna njuta av mycket utrymme. Ett stort sovrum där jag inte kommer behöva klättra över Sander varje morgon för att komma ur sängen. Ett stort kök där jag har plats att laga mat och baka. Och ett rum jag kan stänga in mig i när jag måste plugga. Åh så underbart! 
 
Trots att vi har sjukstuga här så har det gått bra med packning och städning, men dock finns det lite kvar att göra. Som tur är så ska jag inte lämna nycklarna förän den 2:e januari :)
 
En annan rolig nyhet är att jag vann en tävlig på Sannas blogg med massa roliga saker :D Bland annat 3 spel som jag verkligen ser fram emot att testa! Blev väldigt glad när jag fick reda på det.
 
Nu ska jag nog göra mig i ordning för sängen. Och försöka sova, med betoning på försöka :P
Sov gott alla!

Imorgon är det dags :D

Imorgon är det äntligen dags för det som Sander och jag längtat så länge efter, VI FLYTTAR IN I VÅR NYA LÄGENHET! :D Det gör mig så glad och pirrig i magen när jag tänker på det. Det mesta är packat, men det behövs fortfarande göras en del. Det verkar som att både jag och Sander blivit sjuka, så håll tummarna att vi mår bättre till imorgon.

I love shopping ;)Nu rullar dagarna på och det är snart dags för flytten (förlåt att jag tjatar om det så mycket hehe). Packningen går bra och det är inte så mycket kvar nu.
Men roligast av allt har absolut varit shoppingen av de saker vi behöver till nya lägenheten ;) Igår köpte vi en ny 50 tums smart tv och idag inhandlade vi lite saker på rusta. Bland annat detta underlakan. Så underbart att inte behöva vakna flera gånger per natt bara för att lakanet är för litet och korvar ihop sig :P Längtar tills att få testa det ikväll hehe.
RSS 2.0