17,5 timmar kvar :D

Hihi :D Jag är så himla glad, för om bara 17,5 timmar kommer Sander hit igen! Det ska bli super roligt! Planerna för helgen är inte helt säkra ännu, men två saker är iallafall bestämda. På lördag ska vi hem till mina föräldrar för att fira Mats och Kenta som fyller åt :) Och på söndag ska vi åka till Kolmårdens djurpark med Mona och Hedi. Jag hoppas timmarna går riktigt fort nu!! :D
 

myspys <3

Igår hade jag det jätte mysigt hemma hos Jess och Quin. Först busade jag med det lilla knallanuset Lexie. Sedan fick jag en lång, skön massage av Jess och därefter tog jag och Lexie en dusch. Det var jätte mysigt att duscha med henne. Hon älskar att göra det :) Sen lagade Jess mat som vi åt innan jag gick hem och pratade med Sander i 2 timmar. Det var en riktigt bra dag igår!
 
Kram på er<3
 

Torsk i ugn

 
Den senaste tiden har jag inte alls haft lust att laga mat. Har mest ätit bröd eller annan skit. Men i helgen blev jag väldigt sugen på fisk och bestämde mig för att göra denna rätt som mamma lärt mig. Jag vet att uppläggningen inte ser så attraktiv ut, men jag kan garantera att det är gott hehe :P Och det bästa av allt, det tar bara ca 35min.
 
Torsk i ugn:
 
- Ett paket torsk, i block eller fiéer
- I förpackning matlagningsgrädde
- Ca 1,5-2 dl mjölk
- Ca 1dl tomatpure
- En stor purjolök (mer eller mindre allt efter egen smak)
 
How to do:
 
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Skär upp purjolöken i strimlor och stek den mjuk
3. Skär upp torsken i 2cm tjocka skivor
4. Sprid ut purjolöken i en ugnsfast form och lägg sedan på fisken över purjolöken. Salta och peppra och sedan in i miten av ugnen i ca 20min.
5. Blanda matlagningsgrädde, mjölk och tomatpure. När fisken gått 20min, ta ut den och slå över mjölkblandningen. Ställ in fisken igen och låt den stå där ytterligare 5-10min.
 
Är gott att serveras tillsammans med kokt potatis, ärtor och ett måste; ketchup! ;)
RSS 2.0