Stockholm imorgon!

Jäää! Imorgon drar jag upp till Stockholm och hälsar på en polare. Det ska bli kul :) Ska kolla in hans nya lägenhet. Är inte helt säker på hur planerna för vistelsen ser ut, men tror det blir bra. Kommer hem igen på lördag. Älskar Stockholm! Synd bara att jag inte kan shoppa en massa när jag är där :P
 
 
 

Riktigt trött nu...

Oj va jag är trött nu. Gjort massor av saker sedan kl 12 igår :P Först så var jag i skolan och lämnade en tröja. Sen så mötte jag upp Linda och käkade lunch med henne. Därefter åkte jag iväg till Söderköping och träffade Elin och hennes lilla Vidar. Det var roligt att träffa de igen :) Sen gick jag den långa, regniga vägen hem till Elias och sov där. Och idag så träffade jag Cissi, Daniel och deras nya bebis. Hon var så söt. Hon såg ut som en docka hehe :P Nu står maten i ugnen och gottar sig, sen ska jag faktiskt gå och lägga mig.
 
Hoppas ni får en bra kväll :)

Att tänka en andra gång :)

 
Idag fick jag ett samtal av en kär vän från förr :) Det var väldigt trevligt att pratas vid igen, trots att det mest blev prat om min olycka. Men då sa han något jag ska tänka på varje gång jag tänker på hur jag ser ut efter olyckan:
 
"Alla brister du ser på dig själv, dela det med 10, för det är vad vi andra ser"

Mycket bra sagt det där tycker jag. Dessutom finns det tack och lov smink ;)
 
RSS 2.0