Snart är det påsk :D

Jag har inte längtat såhär mycket efter påsken sedan jag var liten och skulle få gå påskkärring. Jag kommer ihåg hur jag och min vän Sanna alltid började flera veckor i förväg med att rita "fina" påskkort att ge :P Det var tider det. Och det härliga är att jag nästan har samma känslor i mig nu. Den här barnsliga förtjusningen i en högtid. Det är underbart! Jag ska faktiskt köpa hem lite påskpynt och dekorera lägenheten lite. Sen är planen att jag ska baka en massa godsaker med påsken som inspiration. Åh så härligt hihi!! x)

Underbara Stockholm!

I lördags åkte jag och Linda till underbara Stockholm. Det var så himla roligt! Tyvärr blev det inte ens ett dygn där borta, men jag njöt verkligen av var enda timme vi var där. Planen var att vi skulle åka upp dit och gå ut och festa, men det blev inte riktigt så :P
Först blev det lite shopping, sen åkte vi tillbaks till hotellet och fixade i ordning oss. Det var ett ganska mysigt hotel med ett väldigt litet rum hehe :P Men det var helt okej att bo där om man inte ska vistas där så mcket. Kommer nog bo där fler gånger. Därefter gick vi och åt på Jensens Bøfhus. Sen gick vi tillbaks till hotellet och förfestade. Planen var att vi skulle dra till något ställe på Söder, men vi glömde bort att de stängde en timme innan haha. Så vi fick åka tillbaks till hotellet igen :P Men det var jätte kul ändå. Och ett plus var att vi träffade på rapparen Petter som vi frågade om vägen. Coolt va? Hehe ;)


Efter 50min väntan fick vi äntligen sätta oss vid ett bord.


Och Linda råkade beställa in en 75cl pepsi av misstag :P


Hotel Micro :)


Frukost på världens mest nergångna Espresso House


Sen var det dags att åka hem med tåren i ögat.


Ett av plaggen jag köpte. Köpte en i turkos också :)

Ett steg närmare körkort x)

Snart kommer jag ett steg närmare körkortet. Ett litet steg, men dock ett väldigt viktigt. Jag och mamma ska iväg på handledarutbildningen ikväll. Trots att jag känner mig ganska hängig så ser jag verkligen fram emot det :) Och snart dyker körkortstillståndet förhoppningsvis upp i brevlådan också. Längtar tills jag kan börja köra ute på vägen!

RSS 2.0