Snart börjar säsongen :D

Wihiii! Jag är så taggad över att odlings säsongen snart drar igång :D Och då jag kommer odla i mitt växthus så har jag tjuvstartat säsongen lite genom att förså årets tomater. I år testar jag att odla i odlingsbriketter och så har jag gjort ett mini växthus med hjälp av tandpetare och plastfolie. Jag är så exalterad! Jag längtar så mycket tills våren kommer och jag kan börja röja och fixa i trädgården. I år tänker jag plantera tomat, potatis, lök, paprika och jordgubbar. Jag funderar även på att plantera några hallonbuskar. Och självklart en del blommor. Åh va jag älskar att ha en trädgård! XD

5:2-dieten

Nu ska jag testa att köra 5:2-dieten ett tag. Jag måste gå ner i vikt för att kunna göra en bröstreduktion, vilket jag verkligen är i behov av!
Jag tror att den här dieten kan fungera bra för mig som just nu inte kan träna ordentligt pga min allergi. Så om jag inte kan förbränna kalorier via träning så får jag helt enkelt försöka att äta färre kalorier. Sen så ska jag självklart komplettera med promenader. Så håll tummarna för att jag klarar att hålla detta nu. Dagens meny består bland annat av kyckling med stekta grönsaker och blomkålssoppa. Mums 😋 

3 månader

Igår blev Emelie 3 månader och vi var på BVC för Emelies 3 månaders vaccination. Det kändes faktiskt jobbigare än jag trodde det skulle kännas. Emelie blev så himla ledsen och ville inte sluta gråta. Men nu mår hon bra och hon har ännu inte blivit sjuk av det som tur är.

Det är så roligt att se hur min lilla tjej blir äldre och utvecklas. Hon lär sig nya saker och har lärt sig att uttrycka sig på många fler sätt och hon har dessutom börjat bli "busig". Hon har även börjat snutta på fingrarna allt mer och mer, så jag undrar om hon kommer att börja med det. Jag snuttade också på fingrarna nämligen. 
Gud, jag älskar verkligen att vara mamma <3 

Mor och dotter. Många påpekar att vi är väldigt lika, och det kan nog stämma lite ;P
RSS 2.0