Hot or Not??

Vad tycker ni om såna här väskor formade som skor?
Jag har bara en sak att säga om dom, SKIT FULA!!! Jag ber om ursäkt till alla er som läser detta och kanske har en sådan. Men tyvärr, det är så mycket modekattastrof det bara går. Skor är till för att ha på fötterna, inte som väska.

Hot or Not??

Fast..

Just nu känner jag mig lite fast i plugget. Eller rättare sagt, jag är så seg att jag har stannat upp. Håller på med två enorma frågor. Men tror jag kommit på hur jag kan smalna av dem, samtidigt som jag har orden antrogent/naturligt och natur/kultur i tankarna. Läser just nu i min gamla biologi bok (visste att den skulle vara användbar i framtiden) och ska gå och låna två andra böcker efter föreläsningen som är kl 1. En föreläsning som verkar mycket spännande faktiskt. Om naturen som rätte snöre. Men innan jag ens kan tänka på att fortsätta med plugget, blir det att gå ner till stan och köpa en STOR latte.

Bye bye!

Hej underbara bloggläsare :)

Hoppas ni haft en bra dag. Det har i alla fall jag haft. Har hunnit med en hel del, det känns riktigt nice. Tog en liten morgon promenad innan skolan började. Sen gick jag över till Alex och Kristin en stund och lekte med deras gullunge litegranna :) Mysigt som bara den hihi. Sen har jag rensat ur min garderob och vikt in allt snyggt och prydligt. Dammat, dammsugit, handlat och diskat. Nu ska jag ta och plugga tills Elias kommer hem. Han har varit borta hela dagen och nu längtar jag massor efter honom<3

Hoppas ni får en mysig kväll mina kära läsare!


RSS 2.0