Stress stress stress

Gaah! Jag känner mig så galet stressad och sliten. Jag skulle behöva en ordentlig semester. Jag skulle inte tacka nej till att helt själv åka ner till ett varmt land och bara ta det lugnt. Inte göra något annat än precis det jag känner för. Men men, drömma kan man ju alltid göra :P

Idag kommer Sander hem från Nederländerna. Det ska bli mysigt att ha honom hemma igen. 

Vegetarisk brunch

Idag lagade jag till en vegetarisk brunch som blev riktigt god och fräsch. Jag har tagit inspiration av en otroligt duktig matlagerska som matbloggar på sidan zeinaskitchen.se

Jag gjorde en Afghansk yoghurtdipp och knaprig potatis med ost. Till detta är jag även färsk tomat och white combi ost.

Detta var så gott och enkelt att göra. 
Potatisen är gjord på skivad potatis kryddad med svartpeppar, örtsalt, vitlökspulver och två sorters ost.
Den Afghanska yoghurtdippen består av grekisk yoghurt, vitlök som är stekt i lite smör, torkad mynta och salt. För ett mer tydligt recept så länkar jag till Zeinas sida. 


Afghansk yoghurtdipp
Krispig potatis med ost

5 månader kvar ❤

Idag är det 5 månader kvar tills vi blir gifta. Så härligt! Igår fick jag hem dukarna som är tänkta att ha på borden. Dock så blev jag besviken när jag såg att dukarna var mer bruna än den champagne rosa som bilderna visade. Men förhoppningsvis så blir det fint ändå. Eller rättare sagt det måste bli fint. Jag åkte nämligen på att betala tull på skiten. Hela 195kr för någon som är köpt för 260kr plus 110kr i frakt. Nu har jag iallafall fått lite koll på tull lagen, fast det var ju tråkigt att jag fick lära mig det på det här viset. Speciellt inte när varan jag fick betala tull för inte var som jag trodde. 

Idag så testade jag även en av vaserna som jag köpt till bröllopet. Jag tror att det kommer bli jättefint med de runda vaserna och de höga kandelabrarna. 
Så här får ni iallafall fall ett litet, litet smakprov på hur dukningen kommer se ut.

RSS 2.0