Bröllopsplaneringen fortsätter ♡

Vårt planerande inför bröllopet fortsätter. Det är 164 dagar kvar och det känns bra att ha god tid på sig fortfarande. Det är mycket kvar som ska göras och planeras, så då känns det skönt att kunna göra lite åt gången lite, då och då 😊 Vi har varit på Ikea och införskaffat oss glas och tallrikar. 100st tallrikar och 55 glas närmare bestämt 😛Sander tyckte att vi skulle ha plasttallrikar och plastglas 😒 Men nej, jag tänkter inte spendera hur mycket pengar som helst på bröllopet, men jag vill verkligen inte snåla så mycket så att vi får äta på plasttallrikar på vår stora dag. Nej, nej, nej! Så då köpte vi enkla, vita tallrikar från Ikea och fina, allsidiga glas till det. Det är budget men jag tror att det kommer att bli fint ändå ❤

Förra veckan

Förra veckan var verkligen ingen bra vecka. Den innehöll både sjukhusbesök pga min svåra astma och värst av allt, min mormor somnade in förra onsdagen. Det var verkligen en dålig vecka. Jag känner fortfarande sorg och chock efter min mormors bortgång. Det är mycket blandade känslor och mycket som jag ångrar. Jag trodde det fanns mer tid. Men jag känner att jag iallafall fick ta farväl ordentligt efter att hon hade gått bort. Vi fick åka och ta farväl i avskedsrummet på Vrinnevisjukhuset. Det är verkligen en surrealistisk känsla att se en död människa. Det känns som att titta på ett tomt skal. Det är inte alls som att de sover, utan man känner verkligen att själva människan inte finns kvar. Men det kändes ändå skönt att få prata med henne en sista gång och tack vare min tro så är jag säker på att hon hörde det jag sa. 

Nu är det en ny vecka och jag hoppas att denna blir bättre.

En mysig helg ❤

Jag har haft en jättemysig helg. Det var väldigt länge sedan som jag hade en hel helg tillsammans med familjen när jag inte har jobbat och där vi alla var friska (eller ja, någorlunda friska iallafall).

I lördags så lämnade vi Emelie hos mormor och morfar kenta. Sedan åkte jag och Sander och åt lite mat innan det var dags att gå på konsultationen om bröllopstårtan. Det var jätteroligt på konsultationen och vi har valt ut två smaker som jag tror kommer bli jättegoda tillsammans. Och jag tror att Anki  på Diversis kommer att göra en väldigt fin tårta efter våra önskemål 😄

I söndags så blev det en tripp till Linköping där vi besökte flygvapenmuseumet. Vi har aldrig varit där innan, så det var kul. Och det var en hel del folk där. Det trodde vi inte hehe. Ett plus är att museumet är gratis. Det är något jag verkligen uppskattar med Sverige, att så pass många museum är gratis. Det är verkligen awesome! 

Så var iallafall vår helg. Nu ska jag sätta mig och leka med en grinig liten tjej hehe. Kram på er.

Skriv inläggstext 

RSS 2.0