Längtar till imorgon!

Jag förstår om ni underbara läsare är jävligt trötta på att höra om alla mina ledsenheter vid det här laget. Förlåt för det. Men det är verkligen så skönt att få skriva av sig här. Jag behöver få ur saker ibland. Men nu ska jag se frammåt mot morgondagen :) Jag ska först gå och sola lite på morgonen. Sen så ska jag och fira min lilla kusin som fyller år :) Det ska bli jätte roligt att träffa släkten. Sen så får jag se om det händer något annat roligt på kvällen sen.
Nee nu ska jag hoppa i sängen och titta på någon film. Puss på er<3

Ska ni göra något speciellt på lördag?


Imorgon ska jag få träffa min älskade lilla hund också som opereredes idag i tisdags. Saknar honom sååå mycket<3

Härligt!

Gud vilket härligt väder det är ute!! Det är riktigt varmt och skönt. Fick riktiga sommar känslor :D I morse såg det inte alls ut att vara skönt väder ute. Det var molnigt och blåsigt. Men nu är det verkligen super härligt. Hoppas det är sånt här väder imorgon också.
Min dag har varit bra. Först så tvättade jag och städade på morgonen. Sen så åkte jag och mamma och handlade. Och mamma köpte en skrivare till datorn till mig. Det var så snällt<3 Är jätte glad för den :) Sen så har jag bara chillat och varit på promenad.
När jag var ute på promenaden så funderade jag jätte mycket. Funderade bland annat på hur jag ska göra imorgon på valborg. Jag kanske ska skita helt i att fira det. Grejen är den att jag verkligen älskar valborg. Men tyvärr så kommer jag inte att få fira den tillsammans med den personen jag verkligen vill fira med. Kommer säkert bara bli deppig. Så det kanske är bäst att bara strunta i det.
Hur ska ni fira er Valborg?

Nude

Jag älskar färgen nude!! Om jag hade pengar till shopping så skulle det här vara färgen som fick följa med mig hem. Det är så snyggt!

Lanvin visning. Vilken gudinna!.
Den här veckans bäst klädda kändisar!
Heja hudfärg!

RSS 2.0