Längtar till vår och sommar!

Åh va jag längtar efter att kunna gå i klackar. Som nästan alla tjejer så avgudar jag höga klackar! Det är så snyggt och jag som är av det kortare slaget kan bära de med stolthet. Längtar till den dagen det är tillräckligt varmt och grusfritt för att inviga mina nya skor x)

2 dagar kvar

Nu är det bara två dagar kvar tills jag ska mäta mig och se om jag lyckats minska 2cm runt magen. Det ska bli spännande, men det är också lite pirrigt. Ingen vill ju misslyckas med sina mål, så nu blir det hårdträning de sista dagarna.
 

En härlig dag

Igår var det en riktigt härlig dag. Jag började dagen med att städa och träna. Sen gick jag en promenad i det fantastiska vädret. Det var så underbart att få känna solen i ansiktet och höra fåglarna kvittra. Det är medicin för själen. På promenaden passade jag på att sätta mig vid minneslunden. Att vara nära kyrkogården och minneslunden har en stor lugnande effekt på mig. Det ger mig så mycket inre lugn när jag sätter mig där och tänker på alla nära och kära som lämnat sina fysiska kroppar.
På kvällen var jag hemma hos Emma och hade en typisk tjejkväll. Kollade på modeprogram och i modetidningar med en god kopp té i handen. Det var mysigt.
 
Nej nu måste jag skynda mig. Ska iväg till stan och först träffa Sanna och Alva. Har saknat dom massor! Sen så ska jag träffa Linda. Denna dagen kommer nog också bli super bra :)
Kram på er <3
 
 
RSS 2.0