Oj vilken dag

Oj vilken dag det varit idag. Riktig jobbig! Som vanligt den senaste tiden så började även denna dagen med otur :P Vi skulle låna släpkärran som finns gemensam på mammas och Kentas gård. Vi bokade den i torsdags och han som har hand om bokningarna skulle lägga nycklarna i brevlådan innan han åkte iväg. Men vet ni vad, självklart hade han inte gjort det! Och han var ju heller inte hemma. Detta innebar att vi var tvungen att hyra en vagn. Så irriterande!! Jag är inte gjord av pengar direkt. Men men. Nu har jag i alla fall soffan hemma på plats :) Och vi har hämtat resten av kartongerna från förra lägenheten. Nu är det bara lite saker som jag har kvar på gamla stället. Det ska bli så skönt när jag har allt i ordning och kan komma till ro.

Tror jag kommer ha träningsverk imorgon. Har slitit som en galning :P Förutom att jag konkat ner och upp massa kartonger in och ut ur bilen så konkade jag själv ner 11 kartonger och ett nattduksbord i källaren. Är så trött och längtar verkligen tills jag får lägga mig hehe.

Här är förresten en bild på hur min toalett ser ut nu :) Börjar få det mysigt där nu. Det som återstår att fixas är att: Köpa handdukar i annan färg, sätta upp bilder på ena väggen och köpa något fint att ställa på den nya byrån x)

Älskar att fynda!

Jag blir så glad av att hitta fynd! Idag har jag nämligen sprungit på lite olika second hand butiker här i Norrköping och kommit hem med några riktigt fina saker. Jag har köpt två par gardiner, ett par långder i turkos/grön och en gardinkappa i vit spets. Dessutom har jag köpt en vit 2-sits soffa och en vit stol. Allt detta för 455kr! Det kallar jag verkligen att fynda. Dock var soffan ganska smutsig på ena armstödet, jag hoppas det går bort i tvätten. I annat fall är det bara att hänga en mysig filt över :) Men det jag är allra mest nöjd med är stolen. Har letat på massa olika affärer utan att hitta någon jag verkligen vill ha, förän idag! Den har väldigt runda, feminina former och passar bra med mitt kantiga, maskulina skrivbort.

Så vad kan man lära sig av detta? Jo, att man kan handla snygga saker på second hand som inte bara är bra för miljön, utan även inte gör plånboken så ledsen :)

Ha det bäst mina kära läsare!

I <3 25:e

Imorgon är det den 25:e vilket innebär: Pengar på kontot!! Det behövs verkligen :P Det kommer ju alltid en massa extra kostnader när man flyttar, så har för tillfället 14kr kvar haha. Dock kommer pengarna försvinna lika snabbt som dom kommer in. Har en hel del som behövs inhandlas. Det jag ska köpa denna månad är:

- Soffa
- Byrå/förvaring till toletten
- Förvaringslådor som man kan ha under sängen
- Diskställ
- Skoställ
- Potatisskalare

Det är vad som är "akut" att köpa :P Jag önskar verkligen att jag kunde äga ett pengaträd, då skulle jag slippa bekymra mig så mycket om pengar hehe.


RSS 2.0