Biiiiio!

Hej mina underbara bloggläsare<3
Idag har jag haft det fullt upp. För blev det städning och träning på morgonen. Sen på eftermiddagen hade jag lektion. Etik och livsfrågor, en jätte kul kurs. Och efter lektionen så gick jag ner till stan för att träffa Sanna. Vi var nämligen på bio idag hihi x) Det var Sanna, jag, hennes mamma och hennes bror som var och såg filmen I rymden finns inga känslor. Det är helt klart sevärd. Lite annorlunda men ändå bra. Den handlar om en kille med asperger. Den var både roligt och lite tung ibland. Efter filmen så gick jag, Sanna och söta Alva, som varit hos sin faster under bion, och åt lite på McDonalds. Behövde verkligen prata av mig. Men tyvärr hade jag fortfarande massor att prata om när jag var tvungen att åka hem för att plugga. Och nu måste jag sätta mig och plugga igen. Måste ta tag i det ordentligt nu! Förresten, var och köpte en ny festklänning idag. Bilder på den kommer imorgon. Nee nu måste jag sluta skriva.
Puss och godnatt på er<3

 
 
 
 

Dags att börja träna igen!

Tyvärr har det blivit så att jag lagt motionen på hyllan några veckor och jag har haft så dåligt samvete för det. Men nu har jag äntligen tagit tag i den igen. Det blev en timmes promenad, 30min magdans samt en jogging runda idag. Jag måste bara få säga att jag känner mig lite stolt över mig själv. Jag joggade hela vägen ifrån mig i Hageby ner till stan utan att stanna en gång. Sprang på 7min. Och det är inte dåligt för en astmatiker tycker jag hihi x) Har aldrig kunnat springa så långt innan utan att stanna och andas.
Jag måste även börja sköta kosten igen och sluta med godiset. Har fått tillbaka mitt sockerberoende igen känner jag :/ Men nu ska det bli ändring på det :) Och nu har jag suttit och kollat på Korpens hemsida. Dom har olika träningspass som ex. box, afro power, pilates och zumba nere på vrinnevi park. Jag är så sugen på att börja där! Och det är ju nästan löjligt billigt att träna där. 500kr + 100kr i medlemsavgift för en termin (400kr + 100kr för personer under 20år). Jag har nästan bestämt mig för att börja där. Men det skulle vara roligare om jag hade någon att gå med.

Är det någon av er kära läsare som ska träna där?

Här är länken till deras hemsida: Korpen Norrköping

Veckans inköp x)

Här kommer lite bilder på en del av det jag köpt nu under veckan x)Nya platta skor så att jag slipper springa omkring i mina äckliga arbetsskor om dagarna. Dom här är så grymt sköna! Från Skopunkten 249kr.


Samt ett annat par skor nu till hösten. Älskar dom!! Från Skopunkten 399kr.


Tröja från H&M 99kr. Svart tröja med snyggt spetstyg på axlarna. H&M 99kr. Är jätte nöjd med den!
P.S Det är inte tröjan som är skitig. Det är min spegel haha :PAllt på den här bilden förutom skärpet är nytt x) Svart linne från H&M 49,50kr. Grön militärinspirerad skjorta från H&M 99kr. Svarta byxor från Gina Tricot 199kr.


Sen blev det även en ny plånbok från Accent 149kr. Det var verkligen behövligt :P

RSS 2.0