3 timmar kvar av år 2009

Nu är det bara 3 timmar kvar av år 2009 :) Jag hoppas nästa år blir bättre än detta. Jag har precis ätit mat och tittar lite halvt på en film på 3:an. I år blir det nämligen ett väldigt väldigt lugnt nyårsfirande. Jag ska bara vara hemma själv tills H. kommer och hämtar mig vid 4 ca och sen åker vi upp till Stockholm. Det ska bli så mysigt!
Gott Nytt År på er :)

                    

Den jävligaste dagen någonsin!!

Just nu är jag inte på bra humör. Det är verkligen ingen bra dag idag! Jag känner mig så irriterad! Egentligen är jag en mycket glad och positiv person. Men när dåliga saker händer gång på gång på gång på gång som det gjort nu så tar min glödje tillsist slut. Usch alltså! Avskyr att vara sur men just nu kan det inte hjälpas. Hoppas verkligen att det nya året kommer med lite glädje till mig.

-----------------------------------------------------------------------------

Uppdatering.
Pratade med min älskling nyss och då försvann allt det sura. Det är helt otroligt hur han kan få mig på så bra humör. Känns inte som att något av det dåliga hänt nu efter att jag pratat med älsklingen. Tycker om honom så mycket<3

Vart går gränsen?

Jag har funderat på en sak. Vart går gränsen egentligen för vad man kan skriva till en vän av motsatt kön? Det är ju tydligt att den gränsen är olika för alla. Vissa sätter gränsen väldigt tydligt och tänker på vad som är passande eller inte passande att säga. Men andra människor verkar inte ha någon gräns alls. Så är det okej att skriva "älskling", "snygging" eller "love you" till en vän av motsatt kön? Jag vet inte. För mig går gränsen verkligen där. Jag har innan kunnat skriva "puss" till mina kill kompisar, men nu har min gräns flyttats och det känns inte rätt att skriva så längre. Hmmm, det är väll jag som överdriver som vanligt. Men det är sådant jag funderar på ibland.

            

RSS 2.0