Ska kidnappa Lexie <3

Snart ska jag iväg till Jessica och kidnappa mitt älskade gudbarn Lexie! <3 Hon och jag ska ta en promenad tillsammans. Hon är så go och mysig. Älskar henne massor!
Det är synd att mitt andra älsklingsbarn Alva bor så långt bort. Träffar henne alldeles för sällan :(
 

Besvikelse...

Idag började jag dagen med att gråta, ingen bra start alltså! Var jätte ledsen över hur näsan ser ut. Den blev inte som jag förväntat mig och jag blev så besviken. Egentligen så borde jag varit realistisk och förstått att den inte skulle bli precis som förr. Den är sned och så har jag fått en liten knöl. Förhoppningsvis är näsan fortfarande lite svullen och kommer se bättre ut när den är helt bra.
Den är inte jätte sned, och de flesta kommer nog inte ens märka att den ser annorlunda ut. Problemet är att jag ser det. Varje gång jag ser mig i spegeln kommer jag påminnas om olyckan. Det är det psykiska som är jobbigast. Men som tur är så har jag världens bästa mamma. Utan hennes stöd skulle jag mått betydligt sämre. Hon är fantastisk! Fick gråta av mig och det kändes så skönt. Plus att hon kom med en rolig nyhet som gjorde mig glad. Är så stolt över min mamma <3 Och allt stöd från mina underbara vänner har hjälpt massor!
Nu får jag bara fokusera på att ta dagen som den kommer och göra det bästa av situationen.

i <3 mys

 
Jag älskar mys! Och det finns nästan inget mysigare än tända ljus. Jag har typ blivit stearinljus beroende haha. Det enda som skulle göra det hela ännu mer mysigt är en snygg kille sittande i soffan. Kanske ska fråga hockey-killen som bor i mitt hus om han vill joina mig ;) (Hockey är så sexigt bytheway!)
 
Nu ska jag göra en kopp té och sätta mig med plugget.
Hoppas ni får en supermysig kväll!
RSS 2.0