Min helg :)

Jag tänkte berätta lite snabbt hur min helg har varit :) Den har till största del varit väldigt rolig och trevlig. I torsdags så var det lite fest. Cissi kom in till stan och så gick jag, Cissi och Elias över till Kristin och David för att dricka lite vin. Det var verkligen super trevligt! Dock ångrade jag mig välsigt mycket dagen efter kl 08 på föreläsningen hehe :P Aldrig mer bakis på en föreläsning säger jag!
I fredags blev det en ganska soft kväll för min del. Först var Albin och Elin här en stund. Sen vid 9 tiden drog jag ut med Mona och satt på Mc och hängde :P Vi satt och snackade med hennes pojkvän lite också och sedan kom jag hem vid halv 1.
Igår blev det först lite firande av min bror. Vi käkade smörgåstårta och umgicks med släkten. Och senare på kvällen gick jag och ett gäng andra till Texas Longhorn och åt mat. Det var också en super trevlig kväll! Riktigt rolig med många roliga människor. Sen kom jag hem och så myste jag och Elias framför tven en stund innan jag satt mig med plugget.
Så har min helg sett ut. Hoppas er helg var lika nice som min :)

Fullt upp idag!

Idag har jag verkligen fullt upp! Är lite stressad faktiskt. Har mycket att hinna med på lite tid. Idag ser schemat ut följande:

- Plugg
- Åka och handla
- Städa/laga mat
- Mer plugg
- En promenad om jag hinner med det
- Ännu mer plugg!


Hoppas ni får en jätte skön söndag :)

:)

"Mycket bra framställning och förberedelse av din presentation samt bra försvar och deltagande under diskussionerna."

Jäklar va gött det kändes att få den kommentaren av handledaren för min prestation under seminariet om vetenskapliga kontroverser. Var ganska så nervös innan faktiskt och vetenskapliga kontroverser är inte det allra lättaste. Därför känns det extra skönt :)
RSS 2.0