:D

 
Åh vad jag längtar! Jag har just vinnit två auktioner på Tradera, och jag känner mig verkligen som ett litet barn innan julafton!! :D Jag har köpt denna Pearll Cutter för tårtdekoration, samt ett sätt med 8st dekorationsverktyg. Det kommer bli så roligt att få testa mina nya leksaker när jag ska baka min födelsedagstårta nästa månad :D

Blä och usch!Usch va livet ska jävlas med mig för tillfället. Känner att jag måste få skriva av mig. Jag blir så frustrerad på skolan och på allt annat som går emot oss nu. Jag kämpar och kämpar men får bara skit tillbaka. Och ingen på skolan eller på respektive myndigheter vill hjälpa mig. De bara rycker på axlarna och säger "tyvärr, vi kan inget göra". Jag önskar verkligen att jag kan hitta styrkan att sparka lite gräs på skiten och gå vidare.

Jan. 22, 2014

Hej på er!
Jag tänkte passa på att skriva lite innan det är dags att åka till tandläkaren. Jag har haft ont i käken/tänderna sedan förra fredagen, så jag hoppas verkligen att de kan göra något åt det. Jag tror det är ena visdomstanden som jävlas, så jag hoppas nästan på att dom drar ut den.
Annars idag så händer det inte så mycket förutom att jag har en hel del plugg att göra. Men det är ju inte så ovanligt :P Samt att jag måste ringa och "bråka" med några till myndigheter och fråga hur det går med allt. Gud va jag blir trött på allt ibland. Men men, jag ska försöka tänka positivt :) Det är ju som sagt en ny dag med nya möjligheter. Hoppas ni alla får en fin dag :)
 
P.S
Nu är det inte många dagar kvar tills kryssningen hehe ;)
 
 
RSS 2.0