No more Svea

Det här känns riktigt konstigt. Det finns inget Svea Skeppet längre. Efter att ha jobbat där i 15månader så kan man aldrig mer gå dit. Vi fick nämligen reda på igår att stället var sålt och stängt tills vidare. Den nya ägaren ska göra om stället, till en sportbar eller något liknande hörde jag. Han ska satsa mer på mat hörde jag också. D et blir säkert kanon bra tror jag. Jag hoppas att det går bra för det nya stället.

Jag har lämnat mitt nummer till den nya ägaren. Sen får vi se om det blir något jobb där eller inte. Men funderar faktiskt på att strunta i att jobba och hoppa på pluggandet nu istället. Har kommit in på omvårdnadsprogrammet på Komvux. Och kommar med stor sannolikhet att komma in på någon av programmen jag sökt på Campus universitet. Jag får se hur jag gör helt enkelt :) Det känns bra att ha så många valmöjligheter.

Hihi x)

Hihi x) Idag har jag fått hem min nya Victoria Secret parfym Love Spell. Den luktar så gott!

Tjohej!

Vilken kväll det var igår alltså. Helt grym!! Först var jag, Franny och Elias hemma hos oss och förfestade. Det var jätte trevligt. Vi shottade tequila. Sen så gick jag och Franny vidare till Svea. Vi var as packade när vi kom fram haha. Men shit va kul jag hade det. Vi dansade massor. Och tiden bara flög iväg. Var hemma strax innan halv 5.  Franny är en jäkligt kul tjej alltså.

Jag behövde verkligen en sådan kväll. För idag är det näligen dags för jobb igen. Skulle ha varit ledig fram till på torsdag egentligen. Men var tvungen att hoppa in idag och förmodligen imorgon också. Blä!! Hoppas verkligen för deras egen skull att jag inte behöver jobba på onsdag också. Pallar inte att jobba 6 dagar denna veckan.

RSS 2.0