Tjockis dag!

Tjooo underbara bloggläsare<3 Hoppas ni haft en bra dag? Det har jag i alla fall :) Först så var jag ju på komvux som jag skrev om innan. Och sen så kom mamma och Kenta och hämtade mig. Vi åkte och kollade på bilar. Mamma testade två olika bilar. Sen så köpte hon en utav dom. Hon verkar väldigt glad över sitt köp. Hon tjatar om att hon köpt en Toyota nu hela tiden hehe :P Hon älskar Toyota bilar. Själv är jag sjukt ointresserad av bilar så bryr mig inte riktigt haha. Sen så åkte vi till ett ställe som heter Candy land. Dom säljer godis där. Det kunde ni aldrig gissa va haha ;) Så köpte massa där. Så tjockade i mig en del godis idag. Känns som att jag gått upp 5kg igen. Men ibland får man unna sig lite sådant faktiskt :P Sen så träffade jag Mona en stund och tog en promenad med henne. Och efter det så träffade jag Jessica och tog en liten promenad med henne med hehe.
Så har min dag sett ut :) Och snart ropar sängen. Ska fylla i lite papper bara innan jag lägger mig.
Puss och godnatt på er<3


Första bilen mamma provkörde var en Dacia, men varken mamma eller Kenta tyckte om att köra den. Det skulle vara en nergradering jämfört med den bil de redan har.


Och den andra bilen mamma provkörde. Toyotan som hon köpte :) Den var fin och skön att åka i hihi.

Hej sötisar<3

Idag känns det som en bättre dag än igår :) Vaknade lagom tidigt efter att ha sovit riktigt gott. Sen så åkte jag till komvux och fixade med lite grejer. Efter det så har jag bara varit och handlat. Nu sitter jag och avnjuter ett kallt glas fun light. Gott x) Ska snart fixa mat. Det blir pasta sallad hihi! Jag älskar verkligen sallader med massa gott i!

Mors dag

Hej sötisar<3 Först och främst vill jag bara säga grattis till alla mammor där ute :) Hoppas ni haft en bra mors dag.
Fast idag har det faktiskt varit en halv dålig dag för min del. Råkade bland annat ta sönder mina nya skor lite :( Blev ganska ledsen då. De är inte trasiga men de är inte så snygga längre. Har liksom råkat skrapa bort skinnet längst fram på skon. Förstår ni vad jag menar? Sen så var det lite annat dåligt också som hände.
Men det positiva idag var att jag åkte och hälsade på mamma och Kenta. Köpte en liten ros i kruka till henne i mors dag pressent. Kunde inte hitta på något bättre hehe :P Den var jätte söt i alla fall tyckte jag. Och det var jätte mysigt att bara vara där och prata med henne. Vi åt lite glass också hihi x)
Nu är jag hemma och tänker bara ta det lugnt. Känner mig väldigt trött idag. Så ska krypa ner i sängen redan vid 9 ikväll och mysa med filmen The Jane Austen book club. Och innan det är det Bones tihi x)


Förresten, jag fick en ros idag när jag var nere i Hagebycentrum. Älskar blommor x) Men jag har tyvärr ingen vas hemma så fick använda en flaska istället. Snyggt va haha ;)

RSS 2.0