Kvälls promme!

Hejsan alla underbara bloggläsare!

Idag har jag haft migrän nästan hela dagen. Shit va tråkigt det har varit! Men nu är det ganska okej som tur är.
Har varit ute på en liten kvälls promenad med Mona. Det var super skönt. Ska ta med min Elias på kvälls promenad någon kväll. Det är riktigt romantiskt att gå vid vattnet nere i stan faktisk.
Hade egentligen tänkt att berätta om min helg ute i skogen. Men får göra det imorgon om jag hinner. Ska förbereda mig för sängen nu.

Sov gott alla!

Lipsill

Usch vilken lipsill jag är just nu. Jag och Elias har tittat på filmen Marley and Me och jag har stor tjutit i säkert 20min. Det är till och med så illa att jag fått världens huvudvärk. Vilken tönt säger jag bara! Men tror det var nyttigt för mig att få gråta lite. Det behövs nog ibland. Det är en del som händer nu i livet. Och det är mycket tankar som snurrar omkring. Och även fast det mestadels är bra saker som händer och man tänker på, så kan det vara skönt att få ur sig lite av alla de känslorna i form av tårar.

Nu är det dags för mig att fixa i ordning mig för natten och sen krypa ner bredvid min älskade sambo som retar mig för att jag gråtit så mycket hehe.

Hoppas ni haft en underbar dag och får en god natts sömn<3

Gooood Morgon :)

Eller god morgon är det nog lite för sent för att säga :P Men vaknade faktiskt för länge sedan. Eller "vaknade" måste jag nog skriva. Är så trött att jag knappt vet vad jag heter. Var ute och tog en soft bar runda igår. Först med Linda på Manesa (jätte mysigt bytheway) och sedan en stund med Elias och gänget han vad med. Fick hem Elias ganska skapligt tidigt faktiskt hehe :P Han hade somnat innan kl 2. Jag där emot somnade inte ordentligt förän efter 07:40 på morgonen. Jippi tänkte jag då... eller not hehe :P

Och i morse blev det pizza frukost. (Elias är bakis) Och nu vill jag inte se pizza på ett bra tag framöver hehe.
Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska i alla fall ligga och titta på när Elias spelar tv spel :) Eller rättare sagt, jag ska sova till att Elias spelar tv spel. Sen blir det kanske kanske att träffa Nzuzi och Erik ikväll. Hoppas det :)

Ha det bäst alla!

RSS 2.0