Nytt kök beställt :D

Idag åkte vi till IKEA för att beställa hem ett nytt kök :D Vi bestämde oss för ett vitt kök med handtag i rostfritt stål, bänkskiva i valnötsfärgad laminat samt spishäll, ugn och micro i vitt glas. Jag tror att det kommer att bli jättefint! Vi kommer att få hem det den 18 augusti och sen så tar det förmodligen ett par veckor innan köket är på plats. Och innan det ska vi lägga nytt golv och måla om väggarna. Här nedan så kan ni se en digital skiss över hur köket kommer att se ut.

Förutom köket så beställde vi även hem en ny soffa och fåtölj. Det är en riktigt skön fåtölj som jag verkligen längtar efter att få hem. Det är en sådan fåtölj som man kan luta bakåt och så kommer det fram som en inbyggd pall. Haha, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men skön är den iallafall ;P

Glam of Sweden


Jag ville bara göra ett snabbt inlägg och skriva lite om mina nya nagellack från Glam of Sweden. Jag har ingen aning om hur länge der kommer att hålla, men en sak är säker, detta nagellack luktar så sinnessjukt gott!! Det luktar ljuvligt och jag kan inte riktigt förstå hur ett nagellack kan lukta så gott hehe. 

Upp som en sol och ner som en pannkaka...


Igår och i förrgår var självförtroendet på topp. Allt kändes så bra och jag var så taggad på livet. Jag var på en väldigt spontan arbetsintervjun igår som gick väldigt bra. Tanken var att jag skulle testa att jobba där nu i helgen, men så kom jag på en sak.... Hur ska jag kunna fungera på en sådan arbetsplats med denna mage? Med tarmsjukdommen som börjar ta över mitt liv mer och mer. Jag kommer inte kunna släppa allt jag har i händerna och springa till toaletten flera gånger per arbetspass. Och smärtan som jag har i tarmpaketet för mig att känna mig orörlig och stel. 
Blä, förlåt för detta tråkiga inlägg. Jag ska försöka peppa upp mig. Jag tittar på selfien som jag för ovanlighetens skull tog när jag var på superbra humör i tisdags. Jag ska tänka tillbaks på den glädjen och försöka fokusera på min lilla dröm om att starta eget någon gång i framtiden.
Kram på er <3
RSS 2.0