GranPrix 2011

Det blir en himla massa bloggande om jul nu märker jag. Men kan inte hjälpa att jag blivit biten av julfeber :)
I helgen var jag och underhöll Mona ett tag på hennes jobb. Hon jobbat på jul eventen GranPrix. Under några helger innan jul kan man komma och rösta på vilken gran man tycker är finast. Detta år är det butikerna i Knäppingsborg som fått klä en gran som ska representera just dom. Här kommer några av de granar som fanns där.


Britta och Lennats kött


Mimmis Visthus

Norins ost & delikatesser
Fick inte så bra bilder tyvärr. Men denna tror jag är favoriten hos många.Pia´s Botaniska
Själv röstade jag på denna. Tyckte den var jätte mysig. För mig känns det som en magisk gran där en liten tomte bor, djupt inne i skogen någon stans :)

Hm??

Jag känner mig lite rastlös och skulle verkligen vilja ha ett litet projekt på gång vid sidan av plugget. Men frågan är: vad för projekt? Jag har länge funderat på att måla om i hallen. Men vad skulle det vara för förg? Eller kanske tapet? Men då kan inte jag fixa det själv om det ska vara tapet. Jag funderar på någon ljust, ljust guldig färg kanske? Eller en romantsik tapet med blommor på? Hm va svårt..
Eller jag kanske ska ta och sy något. Blev så sugen på det när Alice gjorde det. Men åter igen kommer då frågan: vad? Dessutom har jag ju ingen symaskin. Jag får verkligen ta och klura på det ett tag.

Någon som har några tips om små projekt man kan göra?

Shopping :D

Både igår och idag har det blivit shopping för min del. Har mest shoppat kläder vilket var en evighet sedan känns det som. Var och spanade in den nya affären Lager 157 som öppnat ute på Ingelsa området. Hittade en hel del där faktiskt. Men det som jag köpt är:

- Svarta, stickade vantar
- Två par mössor (varav en jag ska lämna tillbaks)
- En svart, stickad halsduk
- Två tjocka, stickade tröjor (på bilden nedan)
- Två par finstickade leggins. Grå och svarta.
- Ett par örhängen med julmotiv. Det är snöflingor med rosa bandet i mitten. (Är ju helt jultokig så var tvungen att köpa dom)
- Ett par nya vinterskor (på bilden nedan)

Som ni ser blev det mest vinterkläder vilket jag verkligen behövde. Skönt att ha det inhandlat innan kylan slår till ordentligt.RSS 2.0