Ångest...

Usch jag har sådan ångest idag. Jag var tvungen att sjukskriva mig med kort varsel idag pga min j*vla mage 🙁 Jag har ju tidigare varit i kontakt med läkaren angående mina problem, och han skulle då skicka en remiss till röntgen i Norrköping. Detta var över 1år sedan!! Smärtorna går i skov och under en längre tid så har det varit bra. Men jag tror att alla stress har startat skiten igen. Läkaren jag var hos tror att jag har IBS. Blä! Jag hatar att jag har alla dessa krämpor. Det är så fruktansvärt tröttsamt och jag känner mig bara gammal och värdelös.

6 dagar med LCHF

Nu har jag kört 6 dagar med LCHF och det går jättebra. Jag har alltså varit utan choklad eller andra sötsaker i 6 hela dagar, och för en chokladberoende så är det riktigt bra. De första dagarna så var det lite jobbigt, men nu går det bara bättre och bättre. Och dessutom så mår jag mycket bättre nu än vad jag gjorde under de tidigare gångerna som jag testat den här dieten. Skillnaden nu från då är att jag nu vågar äta mycket fett. Det känns fruktansvärt märkligt att äta så mycket fett, det är ju en indoktorerad fettfobi som dominerar i samhället, och den tanken sitter fortfarande i lite som en spärr i huvudet. Men det börjar kännas allt mer normalt att dricka mitt kaffe med kokosolja och grädde hehe ;) Håll tummarna för mig nu att jag reagerar bra på den här dieten och går ner i vikt av den. 

Mål för helgen...

Så skönt, jag har det ledigt nu i helgen! Men jag känner att jag vill sätta upp några mål som jag vill uppnå under mina lediga timmar. Jag vill:

☆Lära mig något nytt
☆Svettas 
☆Skratta 
☆Känna mig nöjd

Det är vad jag vill få ut av min helg. Jag hoppas att ni får det kanonbra! Kram och sov så gott! ♡

RSS 2.0