Hej sötisar!

Hej på er sötisar!
Hoppas ni haft en bra helg. Idag är jag trött... Ovanligt va haha ;) Men tror att jag blir extra trött av min allergi. Det blir en ganska lugn Valborg för mig i år. Ska nämligen upp tidigt och jobba på frukosten imorgon. Det ska bli roligt :) Är glad för alla timmar jag kan få på jobbet.
Så ikväll blir det bara att gå och titta på brasan och sedan gå hem igen.
 
Jag var och inhandlade lite dricka inför helgen. Förhoppningsvis så borde jag klara åtminstone lördagen på detta ;P
 
Hoppas ni får en mysig Valborg!
Kram på er<3
 

Lite depp...

Nu kommer jag klaga lite, så för er som inte vill höra det, sluta läs!
Jag känner att jag behöver få lätta på hjärtat. Om jag hade varit lite mer som en normal person så hade jag gått till en vän och pratat om detta. Men nu är jag som jag är, och har väldigt svårt att uttrycka känslor genom att prata om dom. Där emot går det bättre att skriva det.
Jag fick en del att tänka på idag. Och jag känner mig lite ledsen över att Zacko börjar bli så gammal. Jag vet att hundar inte lever i all evighet, men det gör ändå lite ont i magen. Ska försöka att inte vara ledsen och istället vara glad för den tiden han finns med oss.

Mor och dotter dag <3

Idag har det varit en mycket mysig och fullspäckad dag. Mamma hämtade upp mig och så hade vi en riktig mor och dotter dag. Vi gjorde ett ärende, handlade och åt mat i Mirum galleria. Det var riktigt mysigt! Och bortskämd blev jag idag igen. Mamma bjöd både på mat och så fick jag lite saker av henne. Bl.a dessa ursnygga tofflor. Nu är jag en riktig svensk allt haha ;)
 
Efter att jag varit med mamma så åkte jag hem till Jessica en stund. Lillgumman Lexie är sjuk :( Så hon låg och sov på mig. Det var så galet gosigt att ha henne liggand på bröstet <3
 
Nu blir det att träna. Måste köra hårdträning nu till nästa fredag. Sen blir det plugg.
Kram på er!
 
 
Osminkad och skabbig, men bjuder på denna ändå :P Mysigaste stunden på länge.

RSS 2.0