Sista dagen på året

Nu är det bara 8 timmar kvar på år 2012. Det känns ganska bra. Det har varit ett tufft år, så det känns bra att få en nystart. Känner på mig att 2013 kommer bli ett bra år. Ett år med framgång, kärlek och förhoppningsvis inga fler olyckor :P Jag håller tummarna. Och jag hoppas att även ni mina kära läsare får ett fantastiskt 2013!
 
Nu ska jag snart fixa i ordning mig inför middagen ikväll. Ska färga håret och så ska chokladfudgetårtan dekoreras lite.
 
Gott nytt år på er!!!
 

Nagelsmycke - Hot or Not??

Vad tycker ni om nagelsmycken? Har sett sådana några gånger tidigare, och så såg jag de igen nyligen på en sida där de säljer smycken. Personligen tycker jag de ser lite konstigt ut. Och de verkar ju väldigt klumpigt och svårburet. Smycket på den nedersta bilden ser ju helt okej ut. Men tror det är svårt att få de att funka. Vad tycker ni?
 
Hot or Not??
 

Nyårs planering

Idag har jag spenderat mycket tid med att planera inför nyår. Känns som jag aldrig lagt ner så mycket tid på mina nyårsplaner tidigare :P Jag träffade Linda på en fika och då satt vi bland annat och spånade lite på restauranger som är mysiga. Efter det började arbetet med att ringa runt till de olika restaurangerna och kolla hur de hade det med platser och menyer. Tyvärr visade det sig att alla bara hade en speciell nyårssupé som var svindyr. Därför blir planen att jag och Linda är hemma hos Mona och Hedi. Vi ska äta mat och mysa. Mona och jag ska förmodligen laga 3-rätters tillsammans. Har suttit i 2 timmar nu och letat efter recept. Har förmodligen hittat recept till en god förrätt och efterrätten. Ska prova dem i helgen tänkte jag :)
 
Har ni några planer inför nyår?
RSS 2.0