Goodmorning!

Hej på er!
Nu var det länge sedan jag bloggade. Som ni förmodligen vet så har jag haft Sander hos mig i en vecka. En oerhört mysig och fullspäckad vecka. Vi har hunnit med att göra massor. Bland annat så var vi på Kolmårdens djurpark förra fredagen. Och innan dess åt vi frukost på hotellet (mitt jobb). Det var en oerhört rolig och spännande dag!
Sedan har vi även hunnit med att "bada" i en sjö i Åby, gå på bio och äta middag hemma hos mina föräldrar.

Idag ska jag jobba ett pass innan jag sedan har 6 dagar ledigt. Gud va nice! Vi åker ner till Skåne imorgon och kommer tillbaka på måndag. Det ska bli riktigt roligt!

Nej, nu ska jag sitta och blunda lite innan bussen kommer. Hoppas ni får en fantastisk dag! Här kommer som avslutning lite bilder från dagarna som gott :)

Oh, what a beautiful morning!

Hej mina kära läsare!
Idag har det varit en fantastisk morgon. Jag fick sova ut ordentligt och sedan vakna upp till ett sms från Sander som sa att han var påväg ner till Norrköping nu :D Han kommer hit mellan 5-6 idag. Det ska bli så underbart! Innan han kommer ska jag passa på att träna och städa lite.

Jag känner mig faktiskt väldigt harmonisk idag. Jag försöker verkligen träna på mitt självförtroende och mitt inte lugn. Ibland går det bra, och ibland (som för någon dag sedan) går det mindre bra hehe. Men man måste se till de små framstegen och inte vara för hård mot sig själv. Även det är något jag jobbar mycket på hehe ;)

Jag önskar er en underbar torsdag! Kram på er <3Förresten, kolla in vad jag fått. Ett nytt lås till toalettdörren. Nu kan man faktiskt låsa efter sig hehe ;P

Egoboost på flaska?

Tänk er hur awesome det skulle vara om man kunde köpa egoboost på flaska. Jag skulle verkligen behöva lite just nu. Trots att jag har världens bästa och finaste pojkvän, så har jag haft väldigt dåligt självförtroende sedan jag kom hem ifrån Holland. Men försöker att jobba bort det och hitta harmoni i mig själv. Men det skulle ju vara riktigt smidigt om man kunde köpa sig lite självförtroende då och då ;) Jag undrar hur en sådan värld skulle se ut :P

Vad tror ni?
RSS 2.0