Super mysig dag! :D

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Vi började med lite sovmorgon och en massa skratt. Sedan gick vi ut på äventyr. Vi gick en promenad i skogen och kollade in några grottor. Det var så härligt! Det var så otroligt vackert. Lägger ut bilder på det imorgon. Nyss har jag och pappa varit ute och flygit med helikoptern. Sen fick jag test att flyga i simulatorn, det är svårare än vad man tror :P
 
 
 

Shopping :D

Idag har jag och Mathilda varit på ECO hallen och shoppat :D Det blev ganska mycket saker. Jag köpte en tvålpump, barnkläder, en ugnsvante, salladsbestick och tre tavlor för bara 430kr! Helt galet! Hade velat köpa massa mer om det inte var så att jag behövde släpa hem allt på tåget :P Älskar EKO hallen!! Det är nästan det enda som jag kommer ihåg från den tiden jag bodde i skåne hehe.
 
 
 

Ett gott skratt förlänger livet!

Nu sitter jag nere i Skåne. Närmare bestämt på Ivö hos min pappa och familj :P Det känns så himla bra att vara här! Önskar jag hade tid att vara här lite längre. Igår kom jag fram väldigt sent, satt på tåget i nästan 4 timmar sammanlagt. Jag var väldigt trött och seg när jag kom fram, men Mathilda och jag låg ändå och skrattade fram till kl 02 på natten ;) Jag har skrattat så galet mycket!! Jag måste leva minst 2år extra efter allt detta skrattande :)
RSS 2.0