OMG va skönt! Jag klarade tentan!!

Jag klarade tentan!! Omg så skönt det känns! En klump i magen har nu försvunnit. Det var första och sista salstentan för hela utbildningen, och det känns faktiskt ganska bra. Då slipper man ha tenta ångest. Dock slipper man ju inte undan all rapportskrivning ångest hehe ;) Tror det blir att fira detta i helgen. Kl 17:00 på fredag ska jag lägga ner allt plugg och verkligen ta en välförtjänt helg och vila upp mig ordentligt. Har haft och har fortfarande en hel del plugg som måste göras innan veckan är slut. Men gud va gött det känns att veta att man i alla fall slipper tänka på omtenta.

En orgasmisk upplevelse!Visst blir man glad av att se alla dessa underbara färger? Och det är inte bara njutfullt för ögat utan öven för smaklökarna. Det var som att uppleva en orgasm i munnen. Idag gjorde jag nämligen en av mina absoluta favoriträtter, grönsaker i ugn med vitlökssås. Stekte dessutom en liten bit kyckling till som blev så saftig och välsmakande. Det var verkligen en symfoni av välbehagliga skaker i min mun.

De grönsaker/rotfrukter jag hade idag var:
-Morot
-Potatis
-Palsternacka
-Rödbetor
-Färsk sparris

Dom fick stå inne i ugnen på 200 grader i 45min.

Sen nu, mina kära läsare, ska jag avslöja en stor hemlighet. Nämligen receptet på Elias vitlökssås. Personligen avgudar jag den. Jag skulle kunna äta den som en soppa om det inte hade varit så onyttigt. Dessutom är den superenkel att göra.

Till 2-3 portioner:

- 2dl creme fraiche
-2st mycket finhackade vitlöksklyftor
-1st grönsaksbuljong tärning
- Lite extra salt och peppar

Den såsen gifter sig verkligen med dessa grönsakerna och rotfrukterna. Det blir så gott!


Awesome!!

Igår var en awesome kväll! Först åkte jag hem till Albin och Elin i Söderköping. Där satt vi en stund och pratade och hade det trevligt. Det var lite invigning av deras nyrenoverade vardagsrum, vilket blev riktigt bra måste jag säga. Sen åkte vi iväg till bowlingen och tog några cider innan det var dags för mig att ta sista bussen in till Norrköping. Där mötte Linda upp mig och så drog vi ut till Puls. För ovanlighetensskull var det faktiskt jätte roligt där och vi dansade en hel del för den korta tiden vi hann vara där innan det var dags för stängning :P Det var helt enkelt en riktigt nice kväll :)

RSS 2.0