Glad idag :)

Idag känner jag mig faktiskt riktigt glad :) Jag liksom bestämde mig igår för att sluta sörja och börja leva igen. Livet går ju vidare och man måste försöka göra det bästa utav den tid man har här på jorden. Visst är jag fortfarande ledsen över situationen och jag saknar H. mycket, men jag ska inte sitta hemma och deppa för det. Man ska alltid ta sig tid att sörja när tråkiga saker händer, men sen måste man gå vidare. Jag har sörjt ordentligt nu i ungefär en vecka. Jag har mest sovit och gråtit. Men nu är tiden inne för mig att sluta gråta och börja skratta igen :)
Jag har precis tagit en varm skön dusch och väntar nu på att håret ska torka så att jag kan gå till affären. Jag ska köpa saker så att jag kan laga pestopasta med skinka och soltorkade tomater. Mums x) Det är så gott. Ska köpa ett nytt busskort idag också. Jag ska köpa ett periodskort denna månaden så att jag kan åka hur mycket jag vill. Kände mig ganska isolerad när jag hade värdekort. Jag kunde inte ta mig till ställen för att jag var tvungen att spara på pengarna jag hade på kortet. Jag ska även fortsätta storstäda idag. Jag storstädade både köket och badrummet igår. Putsade och fixade ordentligt. Det är skönt när det är rent :) Ska packa upp det sista kartongerna idag också. Det är liksom på tiden hehe :P
Nee nu ska jag fortsätta med städningen. Hoppas ni får en underbar dag. Puss på er<3

God morgon alla!

Hoppas ni sovit gott? Det har jag. Men jag blev ganska besviken över en sak jag upptäckte när jag vaknade. Men men, vad ska man göra. Är ganska van att bli besviken. Nu sitter jag och väntar på att mitt bröd ska tina så att jag kan äta frukost. Funderar också över vad jag ska göra idag. Hm, jag får se.

Kurviga modeller?

Jag läste detta Sofis mode idag:

Slår ett slag för kurvor
Catwalk-modellernas vikt, eller snarare undervikt, är ett ständigt trätoämne. Under London Fashion Week, som precis avslutats, gjorde brittiske designern Mark Fast ett tydligt inlägg i debatten när han presenterade modeller i storlek 40 under sin visning. Men han var inte den enda modeaktören som valde sida. Förra veckan presenterade lyxiga varuhuset Debenhamns nya skyltdockor i storlek 44 i sina skyltfönster.Fram för mer modeller i större storlekar eller smala modeller? Vad tycker du?

RSS 2.0