Dags att börja träna igen!

Tyvärr har det blivit så att jag lagt motionen på hyllan några veckor och jag har haft så dåligt samvete för det. Men nu har jag äntligen tagit tag i den igen. Det blev en timmes promenad, 30min magdans samt en jogging runda idag. Jag måste bara få säga att jag känner mig lite stolt över mig själv. Jag joggade hela vägen ifrån mig i Hageby ner till stan utan att stanna en gång. Sprang på 7min. Och det är inte dåligt för en astmatiker tycker jag hihi x) Har aldrig kunnat springa så långt innan utan att stanna och andas.
Jag måste även börja sköta kosten igen och sluta med godiset. Har fått tillbaka mitt sockerberoende igen känner jag :/ Men nu ska det bli ändring på det :) Och nu har jag suttit och kollat på Korpens hemsida. Dom har olika träningspass som ex. box, afro power, pilates och zumba nere på vrinnevi park. Jag är så sugen på att börja där! Och det är ju nästan löjligt billigt att träna där. 500kr + 100kr i medlemsavgift för en termin (400kr + 100kr för personer under 20år). Jag har nästan bestämt mig för att börja där. Men det skulle vara roligare om jag hade någon att gå med.

Är det någon av er kära läsare som ska träna där?

Här är länken till deras hemsida: Korpen Norrköping

Sanna
2010-08-28 @ 23:20:13
URL: http://mammasvardag.blogg.se/

SV: Ja, det var kul :)

Sanna
2010-08-28 @ 23:21:49
URL: http://mammasvardag.blogg.se/

SV: Tack gumman för dina fina komplimanger om min blogg.

nathalie
2010-08-28 @ 23:22:31
URL: http://systrarnamunoz.blogg.se/

Det låter bra! jag går själv när min syster är trött och gör annat hihi men det måste man för att hålla sig i form..gud så billigt! börja på badet så peppar jag dig! ;)

Daniella
2010-08-29 @ 05:05:54
URL: http://systrarnamunoz.blogg.se/

Jag tränar ju i redan på badhuset...



Svar: japp det gjorde jag hihi, men har inte invigt de än :D:D




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0