Chic-galan 2013, en modekatastrof!

Posh24 publicerade bilder från årets Chic-gala. Och jag har bara ett ord att beskriva bilderna med: modekatastrof! Vad har hänt med svenskt mode? Här kommer några av bilderna.
 
Sibel Redzep iklädd en pyjamasliknande skapelse.
Sångerskan Sibel dök upp i denna skapelse. Det ser mer ut som att hon ska gå och lägga sig än att gå på gala. Och hur är hon sminkad egentligen?
 
Coola Rebecca Simonsson blev Årets Fashionista.
Rebecca Simonsson blev årets Fashionista. Detta måste vara ett skämt. Försöker hon göra ett statement med denna maskeradkostym, eller? Jag har ingen aning. Gräsligt var det iallafall!
 
Cissi Wallin.
 Jag skulle aldrig gissa att Cissi Wallin är 28år med denna klänningen på. Det finns inte många rätt här inte. Om man hade skippat 2/3 ärmarna och fransarna så hade den kanske fungerat om man även slängde in lite färg. Varför inte kasta klackarna och byta ut dom till en mer öppen sko med någon färg?
 
Spana in kändisarna: Här är alla bilder från Chic-galan 2013!
Kändishoppets Ellen Bergström bytte baddräkt mot klänning kvällen till ära - och råkade välja en likadan som Molly Sandén!
Både Molly Sandén och Ellen Bergström kom klädda i denna klänning. Allt är bara för mycket. Och den guldiga smyckningen runt magen är inte smickrande. Det ger en illiusion av en bula på magen som vi alla tjejer fruktar.
 
Elin Lanto.
Bäst klädd var Elin Lanto i denna kroppsnära klänning. Dock skulle hon sett ännu bättre ut om hon skippat de långa örhängena och istället valt ett par mindra. Nu ser det bara väldigt rörigt ut kring halsen pga den höga kragen som i sig själv är väldigt elegant. Mer är inte alltid bättre.
Sanna
2013-09-13 @ 23:27:48
URL: http://mammasvardag.se

Tyckte alla var riktigt gräsliga, men Molly Sanden var faktiskt fin i sin klänning och den där bulan på magen syntes inte lika mycket på henne som på Ellen i den där klänningen.

Kram Sanna




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0