Härligt!

Gud vilket härligt väder det är ute!! Det är riktigt varmt och skönt. Fick riktiga sommar känslor :D I morse såg det inte alls ut att vara skönt väder ute. Det var molnigt och blåsigt. Men nu är det verkligen super härligt. Hoppas det är sånt här väder imorgon också.
Min dag har varit bra. Först så tvättade jag och städade på morgonen. Sen så åkte jag och mamma och handlade. Och mamma köpte en skrivare till datorn till mig. Det var så snällt<3 Är jätte glad för den :) Sen så har jag bara chillat och varit på promenad.
När jag var ute på promenaden så funderade jag jätte mycket. Funderade bland annat på hur jag ska göra imorgon på valborg. Jag kanske ska skita helt i att fira det. Grejen är den att jag verkligen älskar valborg. Men tyvärr så kommer jag inte att få fira den tillsammans med den personen jag verkligen vill fira med. Kommer säkert bara bli deppig. Så det kanske är bäst att bara strunta i det.
Hur ska ni fira er Valborg?

Sanna
2010-04-30 @ 14:23:06
URL: http://mammasvardag.blogg.se/

Vi pratade om att grilla här hemma och min morbror och hans sambo kanske kommer hit och äter med oss. Vet inte om vi ska bort till Folkets park något eller hur det blir. Vad ska du göra? Någon att vara med?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0